Om oss

Aarsvold Kran og Hydraulikk AS godkjenner, sertifiserer og utfører service på maskiner med høy kvalitet til store deler av den norske bygg- og anleggsbransjen.  Det har vi holdt på med siden 1981, og samlet har våre ansatte over hundre års erfaring.

Vi har spesial kompetanse på hydraulisk utstyr, overhaling av sylindere etc. Reparasjoner utføres på eget velutstyrt verksted, og må vi ut så har vi flere velutstyrte biler.

Vi setter fokus på høyt nivå av service og levering til rett tid. Dette blir bevist gjennom at flere av våre kunder har vært trofaste mot oss siden vi startet opp.

HMS er integrert i alle våre arbeidsoperasjoner. Vi skal være en ledende kunnskapsbedrift, samt en foretrukket samarbeidspartner for private og offentlige virksomheter innen det vi utfører.

Vi er autoriserte service partnere av HMF og Hiab innenfor kraner. Vi er også service partnere med Mitsubishi, Sermac og Montabert.

Vi tar også på oss oppdrag som å være Faglig dommer og kan brukes til å være second opinion.

Aarsvold Kran og Hydraulikk AS sertifiserer, utfører service og kontroller for bruksattester på kraner, maskiner, løftereskaper, hydraulikk og annet utstyr. Vi har et velutstyrt moderne verksted der vi utfører det meste innen reparasjoner.

Visjon

Vår visjon er at vi skal være en ledende kunnskapsbedrift. Vi vil være foretrukket samarbeidspartner for private og offentlige virksomheter. Innenfor godkjenning, kontroll og reparasjoner av: kraner, maskiner, løftereskaper, hydraulikk og annet utstyr.

ASAS

Aarsvold Kran og Hydraulikk AS: Killinglandveien 200, 4312 Sandnes. Tlf: 51 62 29 90. E-post: verksted@aakh.no,  einar@aakh.no